Ahad, 23 Januari 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

image

atok join segmen ni sebab atok nak promote header baru atok ni..berkebetulan pulak dengan en.BEN nak buat segman ni..bagus sangat la tu..hihihihi..tapi, atok kene jawab beberapa ketul soalan..antaranya..

Sapa yang buat header tersebut

mestila atok buat sendiri..bersusah payah buat ni.

Perisian yang digunakan

atok guna adobe photoshop cs5..

Maksud header tersebut

warna ijau warna feveret atok..lagi pun nak wujudkan rasa neutral..gambar baby tu cucu-cucu atok la..yang tua tu atok..hahaha

Jangkamasa yang diambil buat header itu

atok buat dalam sejam lebih…kejap je..hihihihi

Header blog lain yang anda suka tengok

atok suka tengok header blog M@T@HaW ..cantik sebab berkegedik-gedik huruf dia tu..

sape2 nak join segman ni..blog klik pada url ini : http://www.benashaari.com/2011/01/header-blog-best.html

itu je..selamat menyelongkar blog atok..

Comments
5 Comments

5 ulasan:

FaKArePa!n berkata...

bukan ke header ni lama dah ade tok.. hihih

s.y.a.r.q berkata...

kat header atok yg ade jari jemari buat sign E V O L. ape tu tok??

AiMaN berkata...

@s.y.a.r.qsbnrnye bkn E V O L la...yg sebetulnya..L O V E..hihihi..saje atok terbalikkn

Huszaini berkata...

Good luck yer!

udin berkata...

peeeweeet! cucu dtg sini.. wah! cantek la header atok.. :D