Ahad, 16 Januari 2011

dRbook facebook DR ROZMEY

drbook

Terkejut x bila DR ROZMEY buat laman sesawang sosial sendiri? hahaha…

ini sekadar lawak memperli…camne agaknya dengan page facebook dr rozmey yang dikutuk dulu? dengar cite DR rozmey dan tutup akaun facebook dia..btol ke?

camne lak dengan filem 2 alam? sape2 yang penah tengok leh share x? hahaha….agak2nya, filem baru yang akan dilakonkan pamela anderson tu jadi camne ek? hahaha

komen sikit…

sape2 yg x caye..ada satu lg bukti kukuh dRbook akan dilancarkan tidak lama lagi…

image

Comments
8 Comments

8 ulasan:

Myra Ayreen berkata...

fuyohhh .. hahahhaa

Fiqah Alias berkata...

hek3..xtau nk kata laaa psl filem 2alam tu..sbb kwn2 fiqah kate 'agk' kurg syok..huhu..tp..
sblum fiqah terpikir psl filem br yg ddr nk wat tu mnjadi ke x...fiqah wondering laaaa...pamela anderson nk ke berlakon dlm filem tu..??? huhu..mungkin nak..kn?? pape pon..fiqah mmg tabikk spring laa same ddr..beliau mmg KONFIDEN dlm stiap perkara..=) huu~ (^.^)v peace..!!

Primadona lofa berkata...

ramai org kaye kat dia , lagi banyak die dapat pahala . haha .

xcyber berkata...

x suke la dgn die..
hanya org2 di kawasan Jitra kedah je yg tau

Jumir berkata...

Hmmmm.....Ooooo....ok. dRbook ye...kite tengok jelah nanti camne.

PuanBee berkata...

hurm terlalu yakin ddr nih paper pun semoga dia berjaya la..

biskut berkata...

sakit mental jugak lar dr roz nih jawabnyer...aduhai.

ayienchan berkata...

HEHEHE.kesian kot dia ;P