Rabu, 1 Disember 2010

Segmen : Aku blogger ! So What ???

image

LATAR BELAKANG

Blog atok adalah hak milik atok..orang lain jangan kacau..hehehe..atok ni atok la..atok x keje pun dan sekarang tengah sambung degree…DEGREE? YANG KE BERAPA TOK? kat SINI ada jawapan..atok dah bagi lama pun…atok asal dari daerah Besut, negeri Terengganu, negara Malaysia

Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?

dunia blog penuh dengan ilusi, khayalan dan realiti..macam-macam ada..yang pastinya..ia adalah dunia maya yang cukup indah..mencukupi untuk atok berkongsi ilmu bermanfaat dengan cucu..

Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?

perkara positif xda la banyak..setakat pujian menggunung kerana kepelikan seorang berusia atok terlalu advance dalam alam maya je la..kalau negatif, nenek asyik marah-marah sebab kurang bagi perhatian pada dia..huh! jelez tol..kan atok jadikan blog ni madu dia baru taw..kah3..

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?

part ni memang best..hehehe..kalau nak jadi glamour cepat..pegi ujibakat AF..blog bukan untuk mencari nama..sekadar berkongsi cerita dan pengetahuan..glamer akan menyusul kemudian..

Banggakah anda menjadi seorang blogger ?

atok BANGGA!!..sebab atok dapat kongsi ilmu dengan cucu yang membaca blog atok walau atok akan meninggal dunia bila-bila masa..harap2 ilmu yang ada dalam blog ni dapat dipanjang kepada yang lain..totally copy n paste dibenarkan sama sekali..ambil lah cucu…

Comments
18 Comments

18 ulasan:

nur berkata...

selamat blogging ya atuk
ALL IN ONE

rabiatul berkata...

teruskan bl0gging atuk. g0od luck ^_^

Lelord berkata...

yeah tu dia atok

missbby berkata...

atuk memang best!

efa nur berkata...

yyeeaahh...hidup atok..!! :)

penaberkala berkata...

terbaik la atukk
smoga menjadi inspirasi kepada cucu2 di luar sana
slamat berblogging :)

NuSaNa NoSa 91 berkata...

atok!! keen pon asal trg.. wah3~ bleh la jumpa ea?? hik3~ ^_^

AiMaN berkata...

@NuSaNa NoSa 91 jom la jumpa..bila? kt mana?hahaha

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ha3~ bleh.. tp kita kena wat discussion ngan blogger2 trg lain jugak la ea?? kita buat gathering kt sana.. he3~ ^_^

LadyBird berkata...

eh, atok org terengganu ke?
bakpe dok kabor awal2?
besut area maner tok?
kampung raje ke?
hik hik hik

MOH KEMBARA berkata...

Salam, selamat berjuang di alam siber Atok!

AiMaN berkata...

@NuSaNa NoSa 91nak gather kat mana? skrg ni atok ada di UM...n sekitar KL...mungkin 26.12.2010 baru atok balik besut, terengganu...huhuhuhu

AiMaN berkata...

@LadyBird
atok duk dekat jerteh..area bandar jerteh tu la cu..tp sekarang ada kt UM..n sekitar KL..

AiMaN berkata...

@MOH KEMBARATIME KASIH CU...

apih el nino berkata...

Tok orang Ganu ke? Ambe orang Ganu gok tok!

Noona berkata...

atuk, apa petua nak tidur cepat @ nak hilangkan insomnia?
saya perlukannnn bantuan...please..

NuSaNa NoSa 91 berkata...

tok~~~ tu ramai blogger2 trg.. tnya la diorg nk wat bila.. hik3~ ^_^

AiMaN berkata...

@NuSaNa NoSa 91atok dah buat entry baru...tuk blogger terengganu..baca la dulu