Jumaat, 19 November 2010

mekasih cucu terSAYANG atok..

hehehe...hari ni..peni buat entry tuk atok lagi..katanya rindu..tol ke? cm xleh cayer jek...hik3...

gurau je la..jangan majok taw..nanti cepat tua cm atok..mekasih sebab tunggu atok balik n tolong2 risaukan atok..ni buat atok makin sayang ni...disebabkan cucu yang ternantikan atok...jadi atok nak buat 1 CONTEST...contest pe yep?


CONTEST JOM KENAL ATOK..hehehehe..

hadiah kalau menang : RELOAD/TO4 RM5...(celcom/maxis/digi)

camne nak menang? : senang je..org pertama yang antar msg kt inbox atok dikira pemenang..cari facebook atok..antar msg kt FB atok..dalam msg tu..mesti ada printscreen blog atok ni...pastu tnggu hadiah dari atok..cucu yang menang akan dihubungi melalui FB..hanya seorang pemenang sahaja..

tempoh : tempoh pertandingan adalah dalam masa 24 jam dari sekarang sahaja..masa tamat pertandingan ini ialah 20/11/2010 : jam 4.00 petang...

cepat sebelum terlambat..hehehe..

x perlu tagged sape2..just cari FB atok je..

syarat : kawan atok di SK PASIR AKAR,SEK MEN SAINS SULTAN MAHMUD, PUSAT ASASI SAINS UNIVERSITI MALAYA, UNIVERSITI MALAYA dan yang dah kenal atok cam EFA NUR diHARAMkan menyertai pertandingan ini..kalau anda tertangkap..akan dikenakan denda RELOAD/TO4 CELCOM RM5..kah3....
Comments
9 Comments

9 ulasan:

Bee @ honeyvsbee berkata...

keh2 atokkk

AiMaN berkata...

xde sape2 lagi jumpa FB atok setakat ni..hehehe

Songo berkata...

salam atuk....kami kat mesir ni mcm mne atuk nak bg hadiah tu.....kami tak gune maxis ke celcom ke digi ke. lg satu atuk atuk rase ape yg tak kne ngan blog kami.....bleh bagi cadangan nak improve tak....bg la petua atuk

AiMaN berkata...

jap atok tengok2

efa nur berkata...

sampai hati at0ook kn...
sanggup mengharam kn EFA NUR dari menertai contest buatan at0oookk..!! nanak kawan at0okk....!!!! CUCU NGADU KT NENEK..!! uweeeeekkkkk.....:((

AiMaN berkata...

hahaha...efa da taw atok sape..xleh la join...hahaha..lgpn contest yg cucu pye atok dah x dpt hadiahnya..hahaha

peni anani berkata...

peni dah add atok at fb... lalala.. atok ade letak nama atok nan nenek an at situ.... keh3

peni anani berkata...

nama nenek siti kan tok... hehehe... bijak2

AiMaN berkata...

hehehe..tahniah..jgn gtaw org lain..hohoho..nenek yg buat tuk atok tu...dia yg uploadkn pic kt profile tu..