Jumaat, 12 November 2010

APA CUCU BUAT NI??

DI WAKTU INI...atok nak bagi perbandingan antara 3 blog yang atok pilih..TAHNIAH kepada yang berjaya di snap kerana anda berjaya jadi FEMES sambil di HENTAM oleh atok...kesian cucu2 ye...


sekarang ni..atok ada pilih 3 blog..yang pertama blog si peni Anani, dia ni dah macam kesayangan atok pulak..sebab selalu tolong cucu2 atok yang lain.cantik orangnya..hahaha..ini blognya..

kenapa atok pilih yang ini..atok bukan nak tunjuk kelemahan dan kekurangan dia..tetapi sebagai pengajaran kepada dia dan cucu2 atok yang lain..cuba lihat pada entrynya tentang atok (klik gambar kalau x nampak) cucu2 perasan x, bahawa ada tulisan yang hilang..cmne leh hilang? kene makan kat siput ke? hehehe...XLAH....tulisan tu hitam..background pun hitam..sebab tu x nmpk..memang pada asalnya,sebelum ni background tu warna lain..tapi bila diubah kepada warna hitam..maka entry lama yang bertulisan warna hitam akan tidak nampak..cucu2 harus igt bahawa blogger masih berminat pada entry yang lama2..sebab itu pentingnya linkWithin..faham sayang? jadi sebelum tukar background..fikir2 dahulu...


cucu atok ye ke-2 ialah : lela farouk

memakai background berwarna hitam..anggun dan menawan..cewah..ringkas dan nampak menarik..atok suka...tapi satu je yang atok nak highligtkan..kenapa "about me" cucu sampai kat kawasan header?"..satu lagi..TOLONG AJAR ATOK BUAT NUFF YANG KAT BAWAH BAHAGIAN KIRI TU..huhuhu..xde sesape pun nak tolong..wawawa...


ke-3...blog milik :azinuer..

best gak lagu kt blog dia..hehehe..atok suka..pegi la lawat kat blog dia..dengar lagu sambil baca entry

yang dekat anak panah tu..atok nak sangat..tapi atok xtaw cara nak buat..sape2 ada petua? leh share x?


yang tu dapat atok comment..sapa nak atok SNAP BLOG cucu??? ANGKAT TANGAN sekarang...hehehe

p/s : buat cucu2 yg ditegur..jgn marah atok..atok cuma memberi pengajaran..sayang cucu2...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuah!!
Comments
10 Comments

10 ulasan:

res ipsa liquitor berkata...

ye x atok xpndai nuff ni..
atok tekan je kt kiri tu..
nanti isi form..
t just follow ape d ckp..

AiMaN berkata...

kiri tu kat mn?

efa nur berkata...

alaaaaa...blog cucu yg satu nie tak terpilih...
sedih+jeles laaaa.....

nak lari umah laa cmnie...
tak nak kawan atok dahh..bye!!



hahahahaaa....;p

azi nur berkata...

hihi....suke...atok2 dah daftar nuffnag kan so pogi kat nuffnag xchange...pilih mane suke suki mate..pas2 ade code then copy then paste...mudah dihujung jari jemari....lau lum daftar, daftar la sekarang pas2 tunggu status jadi glitterati...

AiMaN berkata...

efa: manja nye cucu atok sorang ni..hehehe

azi : nk ltk kt ne code tu? atok da jd bergemerlapan dah..bukan stkt glitter je..

peni anani berkata...

hahaha dengan tahap kedegilan yang ade peni tak kire nk jugak back ground hitam.. huhu.. nasib baek atok tegur lw tak peni pun tak perasan tau.. tentiu.. keh3... hahaha..

AiMaN berkata...

peni : xpe..bukan salah pilih background kaler itam..cuma ia salah bila tulisan pun warna itam..nak main sorok2 ke?

Aliesya♥Amani berkata...

cucu x ske minum coca cola!!!!

AiMaN berkata...

Aliesya♥Amani : bagus la..tp atok suka..huhuhu

aNa d'sKoDenG berkata...

atok..oh atok...
atok wat per tuh?