Khamis, 26 Mei 2011

17 TEMPAT PING BLOG/ENTRY DI FACEBOOK

image

hah! mesti ramai yang nak taw tempat atok selalu ping entry atok kan?

ke”boring”an tahap melampau ni membuatkan atok nak kongsi sedikit sebanyak tempat yang atok selalu ping entry di facebook setiap hari..

GROUP DI FACEBOOK

malah..atok jugak ada 4 group yang menjadi tempat pengiklanan barang jualan dan sebarang servis..kadang2 atok ping jugak entry kat sini..hihihi

hah..amacam?? puas hati? ni baru GROUP..belum lagi PAGE di FACEBOOK..kalau ada masa..atok akan kongsikan PAGE yang selalu atok tempelkan entry atok setiap hari..

cucu-cucu boleh la bookmark entry ni kalau nak senang tuk pomot entry setiap hari~

p/s : kalau cucu ada tempat baru..jum2 share kat ruangan komen dibawah..hihihihi

Comments
11 Comments

11 ulasan:

Rafidah Farhana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AiMaN berkata...

@Rafidah Farhana
ok...

jom reramai ping entry kt wall rafidah farhana

pha is berkata...

jom..!!! dh tuan wall bagi kebenaran... bkan slalu dapat peluang mcm ni.... hehhehe

Wahida berkata...

Info yg sangat bernas!! Tenkiu very much! :D

http://wydaz.blogspot.com/2011/05/cara-nak-dapatkan-iklan-grapevine.html

mursyid diey berkata...

tengkiu atok...terus ping nih...huhuhu
[gambar] Legoland Malaysia : taman tema terbaru 2012

nur chahaya abadiey berkata...

terima kasih :)

Anastasyea Aida berkata...

terima kasih, nanti boleh cuba ping kat sini :)

www.anastasyea.com

Syat0za Zai berkata...

wuhh.. thanks :D

dinnah berkata...

good info ni awak. thanks.

Tempat Ping Blog berkata...

thanks for the info :D..
mohon kongsikan entry anda di www.kongsiblog.com thanks :)

Tanpa Nama berkata...

Ade satu lg ping blog malaysia / ping aggregator malaysia yg sy salu guna sbb sng nk ping. nama dia kakiping .korg try la ye :)