Isnin, 10 Januari 2011

KANAK-KANAK HILANG – TOLONG BANTU

salam..lepas sembahyang maghrib..atok berjongging dari blog ke blog..bukan apa..nak cepat…hahahaha..atok tertarik pada satu artikel pengunguman iaitu tentang kanak-kanak hilang..

kanak-kinak hilang dah jadi macam satu benda yang terlalu amat sinonim..tiada siapa yang mahu menghebohnya..namun, kita sebagai manusia yang prihatin..inilah tanggungjawab kita..sama-sama membantu mereka yang susah dan teraniaya..

ini gambar budak comel tu..

image

kalau boleh atok nak cucu-cucu pun letak di blog masing-masing sebagai tanda prihatin kita..apa salahnya kalau cucu buatkan satu entry khas sebagai meraikan sifat kemanusiaan..

ntah apa yang berlaku pada budak comel ni sekarang..apa nasibnya atok xtaw..marilah kita bersama-sama berdoa mengikut agama masing-masing agar adik ADAM SHAH akan ditemui dengan selamat..

P/S : KHAS DARI TUAN PUNYE ENTRY ASAL

KEPADA SESIAPA YANG TERLIHAT BUDAK CUTE NI, pls contact this person in FACEBOOK Norazuin Munaji

ARTIKEL ASAL DI SINI

Comments
3 Comments

3 ulasan:

Nur Hani berkata...

InsyaAllah dapat jumpe tok :)

nad_ira berkata...

siannyer..

MAPPIAU berkata...

siannye..mudahan budak tu selamat hendaknyer, tersentuh sekejap hati ni. Ya Allah selamatkanlah adik Adam Shah temukan die semula dengan keluarganye dalam keadaan selamat aminnnnnn.