Khamis, 9 Disember 2010

SEMAKAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SEMESTER 1 SESI AKADEMIK 2010/11 (UKM)

keputusan peperiksaan Semester I Sesi Akademik 2010-2011 bagi penuntut UKM boleh disemak melalui smpweb dan juga sms mulai esok (10/12/2010)

SMPWEB :
https://smp.ukm.my/smpweb/

SMS :
UKM RESULT< No MyKad/Passport> dan hantar ke 15888

Slip keputusan peperiksaan rasmi boleh diperolehi di Pejabat Dekan Fakulti masing-masing mulai 20 Disember 2010.
Comments
5 Comments

5 ulasan:

Noona berkata...

wahh bestnya..kan best klau uitm pun bleh req result guna sms...... :(

+dieabella+ berkata...

atok pon ukm gak ke??seram sejuk nih...

cik kangkung berkata...

noona, tak best check pakai sms sbb orang lain yg tau matric + ic kite leh check tanpe pgetahuan kite..tensen gilaa..sy slalu kene :(

wuuuuuu..patutnye kalo nak check pakai sms, ukm kne buat smp paswed request lahh..

+dieabella+ berkata...

@cik kangkung
hebatye kwn ko smpai ic ko pon dia hafal..

cik kangkung berkata...

tu la pasal..aku cam tensen la jugak kann..haihh!
kalo aku pemes mcm maher zain tu takpe la nak hapal..wuuuu ~