Sabtu, 12 Mac 2011

TIDAK UPDATE,TRAFFIK TERUK

hohoho..semalam x update..pagi tadi x update..tengah hari x update..petang x update..sekarang baru nak update..hasilnya..traffic hari ini jatuh merudum..

arghhh!! TRAFFIC HARI INI : sehingga jam 5 petang..

imageimage

nak tengok bezanya bila blog selalu di update? traffic minggu ini dari blogger

image

tengok la..pageview paling tinggi untuk hari ni pun hanya 73..kalau tengok graf view untuk semalam pun memang jatuh nerudum..banyak kot jatuh kalau nak dibandingkan dengan malam sebelumnya..kalau kebiasaaanya atok dapat hampir 1200 sebelum maghrib, namun sehingga sekarang atok hanya dapat 450 pageviews sahaja..huhuhu

adakah pembaca blog atok dah lari? huhuhu..TIDAK!!!!

*p/s : nak update blog laju-laju malam ni..tapi xtaw nak tulis apa..huhuhu…

traffic minggu ni dari nuffnang..

image

Comments
9 Comments

9 ulasan:

Nurul Atika berkata...

w0w! byknyee..1,175.. pheww..

Nancy Poh berkata...

ini trafik kalau tak update blog tp masih lagi whowww!!..hari2 sy update blog tp trafik masih rendah gak..apa lagi kalau tak update..huhu...anyway, sikit2 lama2 jd bukit kan..heeee

IftiMonstaa berkata...

erk! betul gk kan. tp nak update entry taktau nak mengomel ape T_T



PERASAN TAK? BULAN KELIHATAN BESAR SEKARANG

Farhanah Mokthar berkata...

wahh, tak update belog pun dah banyak visitor..

areteacar berkata...

samalah. kalo x update mcm almari usang yg tunggu masa nak kena buang jer :(

ieman berkata...

cane tah nak bebanyak visitor ehkk..update dah hari2..dah naik kering air otak ni pikir..ngeee

ieman berkata...

tolong r kasi pendapat pe yang tak best sangat ngan blog aku ni

Yuni Aisyah berkata...

wow..!!traffik blog dia dasyat la...:D

AiMaN berkata...

@Yuni Aisyahbiasa2 je..jauh lagi kalau nk kejar otai lain..